Min första vape efter flera år med tobakscigg

Efter att ha varit rökare i 10 år så började jag med vape. Eftersom jag började att känna mig äcklad av mig själv. Jag hade också börjat tänka mer och mer på cancer och kol, vilket gjorde mig rädd. Så jag behövde ett annat alternativ och jag kände inte för att börja med andra nikotin produkter. Så som plåster, tuggumin, munspray , ja you name it.

Utan jag vill sluta även med nikotinet

Men det var svårt. Jag kunde inte sluta bara sådär för jag var alldeles för beroende av inhalationen och att ha någonting vid munnen. Så jag googlade runt en massa, och kom in på vape. Vilket fick mitt intresse, jag började kolla på youtube och hittade en massa spännande information och videos att titta på.

Jag spenderade nog 4 veckor med att enbart glo på vape produkter och vape videos

Innan jag bestämde mig för att köpa hem en vape, så ville jag ha så mycket information som möjligt. Och just det, mitt namn är Rut, jag är 34 år och bor i Eskilstuna. Dagen kom och istället för att beställa hem en vape från nätet så bestämde jag mig. För att ta en promenad till den lokala butiken, som tur för mig, bara låg 10 minuters promenad ifrån. Jag kom dit och gick in, det var kö och extremt rökigt. Men det luktade så gott, bättre än jag kunde föreställt mig.

Jag gick runt inne i butiken

Och kikade i alla montrar på alla ecigg prylar som fanns och förundrades över hur mycket det egentligen fanns. Sen kom jag till juicerna, där kunde man prova olika smaker, skit kul. Jag stod där en bra stund, provade varenda smak dom hade, vissa föll mig i smaken och vissa inte. Jag hittade en vape juice jag ville ha och nu var det min tur. Butiksbiträdet var grymt duktig och vi diskuterade vilken vape som skulle passa mig och mina behov bäst. Vi kom fram till en mtl , alltså, mun till lunga , vape och en reglerad.

Juicen jag hade provat ut

Fanns inne och jag köpte två , en till min mtl och en till min reglerade. Jag har nu hållt på med vape i 2 år och jag åker på expon och gör youtube videos. Vilket har lett till att jag är sponsrad, både av vape juice företag men även företag som gör modarna.

Vape

Det är skit kul och jag ångrar mig inte för en sekund att jag slutade röka och började med vape.