Cannabis och CBD ökar koncentrationen

Tja jag heter Rut och jag har konstaterat att cannabis höjer koncentrationen och dina skolresultat.

Jag vet det låter helt sjukt

Folk tror jag är hög när jag pratar om det men så är det inte. Det är ren fakta bara. Alltså i början skolan alltså fan jag var sämst så var det bara jag hade fel på typ precis allt. Man kom hem med icke godkända betyg och vad slutade det med jo man fick en lusing. Varje gång spelar ingen roll vad hela tiden var det du måste jobba hårdare. Du anstränger dig inte tillräckligt bra du sviker alla i familjen genom dina dåliga resultat.

Ja det kanske var sant men det var inget jag kunde lägga fokus på inte nu i alla fall. Jag kom till skolan en dag som vanligt. Och tänkte väl ännu en dag av misslyckanden ilska och lusingar. Sedan efteråt men det är lugnt jag var förberedd på det. Sedan ropade en kille väldigt högt rakt över skolgården Rut!

Jag vände mig om och tänkte vad fan är det jag gick fram till honom och frågade vad fan håller på med. Jag har hört att du har dåliga betyg. Kanske jag har kanske jag inte har vadå då svarade jag lite ilsket. Du Rut du borde testa cannabis. Ursäkta säga först varför skulle jag testa cannabis?

Jo på grund utav

Att hjälpa dig med dina skolbetyg. Du måste skämta med mig aldrig i livet att cannabis hjälper mig med mina skolbetyg. I så fall skulle jag ha vetat att cannabis gör så det fungerar bättre. Jag svär det hjälper testa! Vadå så du ska bara ge mig ut på någon betalning ingenting? Äsch första påsen allting gratis och jag lovar dig det kommer att fungera gör det inte det ja då är det första gången jag har fel.

Men funkar det då kommer jag börja ta betalt varenda gång du ska ha ny fattar du det eller är jag helt klart svarade jag. Det är bra det är bra du tar du med påsen och andas in doften så kommer du märka att det funkar. Ett litet rån bara jag hoppade till Vadå? Du den där kärringen där borta och alla andra också för den delen de får inte se dig med den där påsen fattar du?

Märker dom

om att du har cannabis i påsen så är vi båda fuckade och det tänker jag inte tillåta henne mig. Jag svär om något händer mig på grund av att du inte kan hantera att glöm din cannabis då kommer jag hitta dig och jag kommer bryta varenda litet finger på dig uppifrån och långsamt ner fattar du? Ja da oroa dig inte för det bäst för dig det stick nu stick. Jag gjorde som jag blev tillsagd och gick tillbaka till klassrummet. Sätta mig på skolbänken och började andas in det. Sedan kom det där oförberedda provet från ingenstans som tanten naturligtvis vetat om hela tiden. Hur skulle det här går jag kunde typ ingenting.

Men jag började känna hur jag började se svaren i huvudet. Och bara helt plötsligt och jag skrev på som aldrig förr. Jag inte hade gjort något annat tidigare. Jag fortsätter även andras in från påsen som jag gömde under bordet. Redan efter 20 minuter var jag klar med hela testet men han såg förvånade ut inte minst surtanten som hade givit mig provet först sa hon ingenting antog att hon inte fick fram ett enda ord.

Sedan ropade hon

Rut är du säker på att du är klar med provet? Ja absolut jag hade ju knappast lämnat in det du får tillbaks det om en liten stund. Jag hämtade påsen på min plats och gick ut jag tänker att okej nu ska vi se om cannabis verkligen hjälper låter mer som ett skämt tänkte jag. Sedan ropade han igen Rut kan du komma in igen? Och jag tänkte vad fan Är det nu hon skickade precis ut mig och nu ropar hon in mig igen. Men vad skulle jag göra jag kan inte lika gärna sagt hördu du skickade precis ut mig och nu vill du ha in mig igen vad fan är det.

Men jag gick in sätta mig och väntade på att hon skulle säga någonting. Rut jag är i chock och jag svarade jag har lite nonchalant så där: varför då? Vi vet alla att du inte är den duktigaste i skolan eller hur? Speciellt inte när det kommer till oförberedda prov. Jag tänkte vad fan är det här ja jag vet om det men ska du påpekade hela tiden jag börjar bli trött på henne ville bara gå därifrån. Men sedan sa hon orden jag aldrig glömmer. Det bli full pott först förstod jag ingenting ursäkta förlåt.

Hon upprepade sig

Det blir full pott du fick full pott på provet. Och då visste jag inte vad jag skulle svara utan Jag satt bara tyst och gjorde ingenting innan jag reste mig upp och skakade hennes hand och tackade. Sedan lämnade klassrummet och var bara i chock. Sedan Såg jag den där killen igen om jag gick fram till Han verkar inte märka mig.

Han var fullt upptagen med sina egna prylar. Så jag knuffade till honom och sa du Den där jävla cannabis funkar ju ta mig fan jag fick precis full pott på ett oförberett prov. Jag sa ju det du skulle inte varit så fundersam till en början jag visste det du skulle litat på mig från allra första början. Ja okej sa jag du hade rätt om du ursäktar mig nu. Så ska jag gå hem och leverera ett betyg på ett prov. Ja absolut stick med dig stick har du inget och hämta just nu.

Jag sprang hem

Och öppnade dörren det var tyst troligen så hade väl de flesta i familjen gått ut eller nåt. Så jag satte mig soffan började puffa lite på min vape jag hade i vardagsrummet och slå på tv:n. Sedan öppnades dörren med ett bråk och jag hoppade till det var morsan och farsan. Och min syster som klev in genom dörren. Då la jag ner cannabisen i väskan gick in på badrummet låste dörren. Tvättade händerna som fortfarande luktar cannabis av någon anledning.

Sedan hade man någon börja skrika utanför toaletten. Martin! Jag blev lite irriterad jag var ju fan på toaletten. Vad kunde inte vänta några sekunder tills man hade gjort det man skulle tydligen ingenting. Ja svarade jag lite irriterad kom till vardagsrummet vi vill prata med dig. Jag tvättade klart händerna och gick och satte mig i soffan. Ja vad ville ni vi vill veta hur det gick på det oförberedda provet. Som vi fick reda på att du hade misslyckats i vanlig ordning.

Jag sa ingenting absolut ingenting jag såg hur de blev förbannade på mig. Svara då! Hur gick det på det oförberedda provet. Jag tittade bort och sen sa jag fick full pott. Ursäkta vad sa du jag fick full pott. Och allt ljud i hela huset bara försvann man kunde höra en knappnål falla ner på golvet. Visa mig pappret sa farsan direkt. Jag gjorde som jag blev tillsagd och satt tyst. Sedan när han hade läst igenom pappret skrek han rakt ut i luften men för fan Martin du kan ju!! Nu för första gången i mitt liv hade jag sett pappa gråta och det var speciellt.

Världens tuffaste människa

Hade precis börjar gråta på grund av att sonen. Med hjälp av cannabis och CBD hade lyckats få full pott på ett oförberett prov. Det var inte klokt nu ska vi fyra så han och plockade fram all möjlig konstig sprit ur skåpet. Just efter det minns jag inte så mycket. Men jag minns detta en fixare skolan med bra betyg hela vägen. Och allt bara på grund utav cannabis en påse som jag tidigare under året bara hade tyckt varit skit. Jag kan väl med gott samvete säga nu att jag aldrig kommer ifrågasätta. Vad cannabis kan göra för mig framöver i framtiden efter detta. Den fick skolans absolut sämsta att prestera på topp det visar att med cannabis är allt möjligt.